ЗА ПРОЕКТА

bg

Търговски център ШАТО КРИСТАЛ е замислен като компактен проект с фокус върху бързото обслужване и разнообразието на нови и силни търговски марки, качествени стоки и услуги, задоволяващи местните предпочитания и изисквания, както и тези на транзитния поток на най-натоварената транспортна артерия в София. Супермаркет LIDL е свързан директно с ШАТО КРИСТАЛ с общ паркинг на две нива.

С търговска площ от 9 465 кв.м. ШАТО КРИСТАЛ ще бъде център за търговия и услуги с най-бързото обслужване в София.

Уникално местоположение
Търговски център ШАТО КРИСТАЛ е разположен на новоизграденото кръгово кръстовище на Околовръстния път и бул. “Черни връх”, на входа към южните елитни квартали и Природен парк и ски-курорт “Витоша”, с идеята да обслужва район с повече от 500 000 хил. жители. Освн това оттук преминава и голям междуградски и международен транзитен трафик. Допълнителен поток идва от сателитните градове и селища на запад от София, които ежедневно пътуват за работа в столицата, както и от разрастващите се бизнес паркове по Околовръстния път.


Концепция

“СПЕСТИ ВРЕМЕ, СПОДЕЛИ ВРЕМЕ”

Търговски център ШАТО КРИСТАЛ е проектиран за хора, които ценят времето си и търсят качество на разумни цени. Проектиран е да бъде търговският център с най-бързото обслужване в София (за разлика от големите молове), където клиентите могат:

•    да правят своите ежедневни покупки на качествени и пресни хранителни стоки в специализирани магазини
•    да се възползват от различни услуги, събрани на едно място
•    да купуват подаръци, спортни и домакински стоки, облекла
•    да се хранят с приятели или да се забавляват.

Всичко това е организирано в леснодостъпни обособени зони, с което да се пести тяхното време. Клиентите ще се радват на присъствието на иновативни чужди марки и представителни магазини на утвърдени български производители на хранителни стоки и алкохол, предлагащи качествени стоки на конкурентни цени.

Търговска площ
Търговската площ в ШАТО КРИСТАЛ е разпределена на 4 нива с директен пешаходен достъп, както и автомобилен достъп от ниво терен до 2 от тях. Всеки етаж има своята обособена зона с комбинация от повече от 50 малки, средноголеми и големи магазина. Последният четвърти панорамен етаж е предназначен за забавления и хранене.

Паркинг
Директната пешеходна връзка от всички нива и общодостъпните открити и покрити паркинги с 543 места осигуряват безопасен и лесен достъп на всички клиенти, идващи от Околовръстния път и откъм бул. “Черни връх”.

LIDL
Супермаркет LIDL е директно свързан с търговски център ШАТО КРИСТАЛ. Това е успешна верига от хранителни магазини, силно разрастваща се в цяла Европа и отвъд нейните граници с уникални марки (повечето от които собствени), качествени стоки на конкурентни цени, организирани за бързо обслужване, където потокът от клиенти е много висок.

• Директнa безопасна пешеходна връзка между CHATEAU CRYSTAL търговски център и LIDL
• Общ паркинг
• Бърз и лесен достъп